Hoved / Cyste

Endonorm. anmeldelser

Totalt antall meldinger: 106

10.06.2014, Irina
God ettermiddag Som den allerede har skrevet om Endonorm. Nå vil jeg gå tilbake igjen. Historien er dette: Jeg har en multinodulær goiter som legger på strupehodet. For omtrent 1,5 år siden begynte jeg å gå til endokrinologer. Der ble jeg testet: hormoner er normale, kjertelen er ikke forstørret, 2 noder på hver side på ca 1 cm hver. Tordenvær ble punktert, og så hvis de viser resultatene av en operasjon. Jeg leser ekkel ting om punktering og alt annet. Jeg vil ikke ha hele mitt liv da å sitte på hormoner, dessuten er jeg bare 30, og det er fortsatt ingen barn, jeg vil føde. Så sendte leger. Begynte å grave Internett. Funnet Endonorm, jeg kjøpte det og begynte å drikke. For det første, en tablett per dag, foreskrevet en måned. Det ser ut til at halsen min har blitt mindre sår. Jeg fant den på internett om homøopati og dro til en homøopat. De så på meg der, de sa at de hadde feil, i tillegg til skjoldbruskkjertelen, sa de at vi ville rense kroppen senere, for å helbrede. De ga ballene, foreskrev Gormel og Galium-helvete i dråper. Hun fortalte en homøopat om endonorm, hun sa at det ikke ville være verre - drikke. Så ham en annen måned 2 med baller. Jeg kom en gang hver tredje måned, de ga meg nye baller. Endonorm avsluttet, og jeg stoppet å drikke den. I seks måneder mistet jeg 10 kg og bygde den. Ved gjentatt undersøkelse så samme lege 1 høyre 6-7 mm og 2 igjen 3-5-6 mm Hormoner er normale. Larynxen knuses ikke. Homøopatet avbrutt noen medisiner for meg, jeg drakk ikke endonorm. Det var sommer. Høsten kom og startet, trykker igjen på halsen. Jeg gikk for å bli sjekket og igjen - 4 noder, hver i henhold til se. Legen sa at gå og prøv en annen homøopati, hvis det ikke trer ut umiddelbart for punktering. Skummelt. Og jeg vil ikke gå til legene for kirurgi. Dette er ikke et alternativ. Igjen kjøpte endonorm. Kanskje det ikke var nødvendig å slutte å drikke det til alt går bort.

12.11.2014, Elena
Irina, jeg hadde samme situasjon! Men bare jeg gikk ikke til en homøopat, men legen advarte meg om endonorm - drikk kurset, se analysen, kurset, analysen, og hvis alt er bra, så er det nok nok bare om høsten. Og jeg drakk den høsten, men det tenkte jeg, og gjorde det ikke. Akkurat nå er jeg i ferd med å bli tapt - jeg håper det blir som før, og en slik pause vil ikke være kritisk.

01/15/2014, Marina
Hvis stoffet er på cinquefoil, hvorfor ikke kjøpe Endocrinol i et vanlig apotek: billigere, vil det ikke drepe deg med hyperfunksjon fordi det ikke inneholder tang?

01/08/2015, Alevtina
Jeg er en obstetrikeren-gynekolog (46 år) om endokrinol og endonorm: disse er virkelig lik kosttilskudd, begge med hvitfinger, men likevel er de veldig forskjellige stoffer, men med samme indikasjoner. Først i endonorm, i tillegg til cinquefoil og kelp, er det også lakrisrot og en serie, som igjen har en mer varierende effekt på skjoldbruskkjertelen (skjoldbruskkjertelen). for det andre endonorm passert kliniske forsøk hos frivillige med forskjellige sykdommer i skjoldbruskkjertelen, som følge av at dens virkning i forskjellige sykdommer i skjoldbruskkjertelen har blitt påvist selv i thyreotoksikose (bare dobbel dose), tredje: ved endonorma tydelig markert dose av hver komponent og, avhengig fra denne dosen foreskrives legemidlet i hvert tilfelle i en bestemt dose. som ikke er endokrinol. Jeg tror at endonorm er mer effektivt enn endokrinol, selv om jeg så forbedring hos pasienter med hypothyroidisme hos endokrinol. Med hensyn til varighet av bruk, kan de dessverre endokrine lidelser (i dette tilfellet skjoldbruskkjertelen) ikke kureres, men kan bare opprettholdes på tilnærmet normalt ved hjelp av hormoner eller kosttilskudd slik her, selvfølgelig kurs for 2-3 måneder med pauser, i henhold til produsentens instruksjoner

02.26.2014, Elena
Marina, i endokrinol, inneholder blant annet et gres av Potentilla hvitt. Bare på grunn av dette, vil jeg egentlig ikke kjøpe det.

11/01/2013, Lyudmila
Velkommen! Jeg er 58. Hypothyroidisme, autoimmun thyroiditt, multinodulær goiter. Pro-leger er enige med alle. Om behandling for første gang slått til Kina, herbalist foreslo buljonger uten znyu der, drakk 3 måneder, TSH redusert til midten av standarder, økt T4 altfor godt, venstre node rassasalsya (advarsel herbalist bør velges med erfaring behandling skjoldbruskkjertelen). Jeg begynte å kreve mer, jeg ble tvunget til å komme til Kina, jeg tok flere infusjoner i 4 måneder, da jeg åpnet den første pakken, viste det meg ikke min smak, jeg tror de kunne ha endret den, men etter den første måneden økte TSH. Lyst i lang tid med en herbalist, til jeg hørte en smart ide, blir skjoldbruskkjertelen fortjent i lang tid, så det kan ikke og bør ikke passere fort. I løpet av denne tiden lærte jeg om Dr. Ushakov, var i resepsjonen, diagnosen vegetativ vaskulær dystoni, han gjennomgikk et behandlingsforløp. Så igjen i Kina, igjen gitt kjøttkraft i 4 måneder. Etter 2,5 måneder ble avkallingen redusert, etter 2 måneder trengte TSH 2,66, etter 3 måneder, og jeg stoppet jeg ferdig, TSH 3.78, ikke mer. I løpet av denne tiden, på Ushakovs nettside, leser jeg en artikkel om alternative metoder for behandling av skjoldbruskkjertelen. Hun tok alt vitaminet og andre på anbefaling i AMVEI, og da også vennen til ektemannen med CORAL, tok også en haug der. Etter 2 måneder begynte søvnløshet, skjønte jeg at jeg hadde gått for langt med KORAL, jeg slutte å drikke alt, men jeg gjorde TSG 3.67. Dette 0,1 som smerter for sjelen. Nå skal jeg drikke gradvis og gradvis. Potentilla rot og rød rot vil ta oppmerksom takk. Trykket kom tilbake til det normale, selv om det var opptil 130. Jeg føler meg bra, i desember skal jeg gjenta for Ushakov.
Hvis noen, vil min erfaring være veldig glad. Helse til alle!

10/29/2013, Kristina
Jeg er bare i panikk I + hyperthyroid Graves' sykdom - hormoner går vill og TTG - på nulyah.Ya vegitarianka,, at disse 2 år der etter tre måneder av sin fødsel, er barnet 2 år. Jeg er imot all tradisjonell medisin, spesielt russisk. Jeg blir behandlet med homøopati, men det er ikke alltid mulig å drikke mens du drikker, TSH er alltid på nuller. Jeg vil prøve endonorm. Ifølge Verdens helseorganisasjon døde 7 barn av propitsil per år, og jeg husker ikke hvor mange voksne. Og om tyrosinindikatorer og enda mer! Trenger du dette? Vi har dødsrater foran Zimbabwe. Legene bryr seg ikke hva som vil skje med deg etter disse pillene. De er ikke ansvarlige for dette, siden idioten selv døde. Jeg tror også at alle sykdommer er forårsaket av fornærmelser, misunnelse, sjalusi, generelt fra hodet. Trenger å forandre deg selv. Det er slik en naturopat MARVA VARGASHAKOVA OHANYAN, se på forelesningene hennes. Det behandler generelt alle sykdommer og psoriasis og diabetes.
og vår skjoldbrusk kjertel sulter med å drikke urter og sitrusjuice. Hvis endonorm ikke hjelper, vil jeg sulte for det. Hun anser legene å være fiender mot menneskeheten, hvorfor de ikke citerer statistikk etter å ha blitt behandlet med tyrosinet etc.

12.06.2014, Marina
Jeg har en bazedovoy sykdom. Hun ble behandlet med Mercazolil ved Institutt for endokrinologi - det hjalp henne tett og veldig kort. Det var en forverring - jeg kjøpte den russiske Endonorm - testene var så slemme, mcg under sokkelen T3-T4 var overveldende. Nøyaktig en måned senere, tok hun igjen tester - alle hormoner er normale. Og forresten begynte jeg å føle meg bedre på den tredje dagen for å ta Endonorm. Kanskje hjalp noen ikke, men for meg var det bare en frelse. Jeg har allerede følt meg bra + tester var normale, jeg scoret videre. Seks måneder senere oppstod en forverring - endonorm var veldig kjære for meg på den tiden, bestemte jeg meg for å finne noe billigere. Jeg kjøpte et ukrainsk stoff med cinquefoil - tilbrakte en uke på det, ikke bare merke noen forbedring, men ble også hovent og kvalm, stoppet å ta det. Så prøvde hun urter og tinkturer fra den berømte herbalisten Tovstuha - resultatet er super + FULLT borte fibroadenoma i brystet 2,9 cm. Ikke et spor igjen. Men jeg tok tre tinkturer og tre urter - alt dette er absolutt stressende å brygge.

12.11.2014, Elena
Marina, jeg kjøpte heller ikke den første Endonorm, fordi det er to av dem! Russisk Endonorm (Phytopanacea) og Ukrainsk Endonorm (Viter). Forskjellen er bare i ett første bokstav. Jeg lurer nå på hvorfor den russiske produsenten ikke vil sende inn en sak mot en slik falsk.

12/13/2013, Galina
Ja, Kistina, du har rett, i dag, av en eller annen grunn, er våre leger ikke ansvarlige for noe. Foreskrevet, det er ikke bruk og deretter shrug: "Så du gikk ikke dette stoffet!" Jeg har også siden 1990, etter å ha forlatt offisiell medisin, praktisert tradisjonell folkemedisin (massasje, etc.), og jeg kjenner ikke til kjemiske medisiner. Vi spiser ikke plast? Hvorfor blir vi så behandlet med syntetiske stoffer og venter på hjelp fra dem? Akkurat fordi alle av dem har syntetiske bivirkninger som akkumuleres i kroppen. For et år nå, da jeg sto overfor leddgikt, hjalp jeg meg selv og mange andre med astma, artrose, hypertensjon, psoriasis og andre. For å forbedre helsen min ved NATURLISTE. Kommuniserer med leger, innså jeg at de er klar over at det ikke finnes noen bedre naturlige rettsmidler, men Helsedepartementet godkjenner dem ikke for opptak til konvensjonell medisin, og derfor kan leger ikke anbefale dem.

Alle sider med diskusjon om dette emnet:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Endonorm medisinomtaler

Hvis du har problemer med skjoldbruskkjertelen, kan du komme til hjelp av et stoff som Endonorm, som er kosttilskudd. Etter å ha lest vurderinger om Endonorm, kan du trekke første konklusjoner om effektiviteten.

Dette stoffet er laget av en sjelden hvitgress plante. For å forberede denne kosttilskudd er tatt rhizomet av anlegget. Etter farmakologiske studier har det vist seg at silkesveven kan kjempe mot ulike mikroorganismer.

Endonorm indikasjoner:

  • hypotyreose;
  • hypertyreose;
  • Autoimmun tyreoiditt;
  • Diffus euthyroid goiter;
  • Hyperplasi av skjoldbruskkjertelen.

Doseringen og administrasjonsveien bør rådes av en lege som vil være i samsvar med diagnosen og alvorlighetsgraden av sykdommen. Vanligvis er dette legemidlet tatt i en kapsel flere ganger om dagen før måltider. Kurset består vanligvis av 2 måneder.

Endonorm kontraindikasjoner inkluderer individuell intoleranse mot stoffet.

Anmeldelser om Endonorm, så vel som om noe annet stoff er motstridende. Noen noterer sin høye effektivitet. Andre, tvert imot, snakker om sin verdiløshet og bivirkninger. I hvert fall oppfatter hver organisme det samme stoffet på en annen måte.

Våre relaterte artikler

27 kommentarer

noen kosttilskudd - dette er ikke et medisin - og tar penger - 4000 for ett kurs er for mye! Jeg trenger virkelig - jeg har noder - jeg er lei av å drikke tyroksin hver dag - jeg ser ingen vei ut, skriv meg, jeg skal vente!

det er ikke noe svar

Irina, prøv å drikke linfrøolje tre ganger om dagen i en skje, om sommeren, bruk et nytt tobakkblad til skjoldbruskregionen, i det minste er det ikke dyrt, og bare ikke bli motløs hvis det ikke hjelper raskt, fortsett og fortsett...

Jeg har drukket Endonorm i mer enn et år. Naturligvis med avbrudd. På grunn av at Endonorm ikke er billig, må jeg strekke det i 2 måneder (1 kupp 1 / dag)
Resultatet: kvelning (allerede på 2. dag), forsvinner følelsen av angst. Analysen av hormoner ble normal. Da jeg dro til legekontoret og viste tester (og legen foreskrev meg hormoner, drikte jeg ikke dem) og jeg rapporterte at jeg så Endonorm-hun visste ikke hva jeg skulle si til meg. )

Vel, hvorfor ikke bada hjelp? Bare våre leger ønsker ikke å legge merke til dette, de inspirerer også det til folk.
Jeg også, legen alle prøvde å bevise at endonorm er bare gress, som jeg vil drikke til ingen nytte. Og da mcg ut av 6,3, etter bare ett kurs, ble 2,5, var hun selv overrasket og trodde ikke, de sier en tilfeldighet. Nå har jeg ingen problemer, selv om jeg fortsatt er registrert. Jeg vil bare bli sjekket for meg selv og overvåke helse.

Jeg pleide å tro bare på leger, og urte- eller kosttilskuddbehandling var noe ukjent og fjernt for meg. Men når din kjære er syk, vil du prøve og gjøre alt for å hjelpe ham. Min mann hadde en autoimmun tereoiditt, og ingen knuter ble funnet bra. Legen foreskrev umiddelbart tyroksin i en dosering på 50, noe som ikke hjalp i det hele tatt. Min mann følte det samme, det var ingen forbedring i analysen. Jeg bestemte meg for å bruke verdensomspennende nettet og lære mer om sykdommen og behandlingsmetodene. Jeg leste de mest positive vurderingene om Endonorm, selv om legen ikke godkjente det, begynte mannen min å drikke. Resultatet ble heller ikke umiddelbart sett, forbedringer begynte å vises bare i den tredje uken med opptak. Nå nektet mannen min helt hormoner, jo mer leser jeg at effekten av å ta dem med tereoiditt er 0! Og det føles bra.

Første gang jeg hører om dette stoffet.

For 2 år siden ble jeg diagnostisert med en nodular goiter. Først så de bare på, og når nodene begynte å vokse, ble hormoner foreskrevet, men veksten fortsatte likevel. Da foreslo legen å fjerne nodene. Jeg søkte etter informasjon om denne operasjonen. Det viser seg at knutepunktene fjernes sammen med en del av kjertelen, så de nektet fra operasjonen. Søket etter andre behandlingsmetoder førte til Endonorm, legen min bare lo, sa at "From
Kosttilskudd løser ikke noder. Men jeg led meg ikke til overtalelse av operasjonen (som jeg er veldig glad for nå), og begynte å bli behandlet alene. I prinsippet er ingenting komplisert, det er bare strengt nødvendig å observere stoffinntaket, ikke å gå glipp av, alt må være klart og systematisk. For tre kurs var Endonorm i stand til å stoppe veksten av noder, og til og med redusere dem litt. Så langt har det ikke trengte å fjerne dem helt, men jeg vil fortsette å drikke det mens det er en positiv trend. Det viktigste er å unngå operasjonen.

På en gang, fullstendig kvitt nettstedet ved å ta vitamin A i store doser. Jeg anbefaler deg å lese "Nutracevtika" (bok slik). I 3 måneder har knuten sammen med cysten forsvunnet.

Og jeg ble også tilbudt å fjerne skjoldbruskkjertelen, først ga de en stor dose tyrosol, kjertelen minket ikke i volum i flere år. Jeg var veldig dårlig, jeg tror at fra tyrosol, mener legen at et tilbakefall av tyrotoksikose er en direkte indikasjon på fjerning. Men jeg nektet, og i flere måneder drakk jeg hvit cinquefoil og samlingen av urter fra skjoldbrusk sykdommer "Ortodoks herbalist" fra Anapa, nå har jeg en normal mengde kjertel og hormoner.

endonorm kuttet to kurs alt anbefalt, tilstanden forverret skarpt, brakte meg til thyrotoksisk goiter 4 st, nå blir jeg behandlet av legene... hva en dåre jeg var som ikke gjorde det med en gang, nå ble jeg helt fjernet hele kjertelen, og operasjonen var vanskelig fordi jeg hadde sjanser nesten ikke mer, hyppige paraxysmale angrep begynte, hjertet er veldig revet nå, og jeg er 45 år gammel, ikke hør på charlatans.. gå til endokrinologen

Dyrt men effektivt. Det viktigste er ikke å løpe inn i en falsk. Dessverre dyrt narkotika falsk. Derfor, om mulig, krever sertifikater. Hva handel lovlig. Dette gjelder ikke bare nettbutikker, men også apotek.

Og hjalp meg. Bestilles via Internett. Det tok bare 2,5 måneder. Det var 6,3 og nå 4,9. Fremgang er veldig rask. Det er sant at jeg følger anbefalingene fra Dr. Ushakov: gå tidlig i seng og våkne tidlig, varme deg under en varm dusj, spis søtsaker om morgenen, kle deg varmt, ikke bekymre deg for tull og likevel ikke spise kjøtt. Det er ingenting sant om Ushakovs kjøtt. Og du må fortsatt gjøre alt hver dag og forestille deg hvordan du blir bedre, hvor god vil du få fra dette, hvilket hår vil bli og huden, som vakrere.

Jeg har en nodular goiter, ekte knuter
veldig liten: 1,2 og 8 mm.
Nesten tre måneder drikker jeg ENDONORM. Det er for tidlig å si, men når jeg er ferdig med kurset -
Jeg skal ta på nytt hormontester og gjøre en ultralyd. Før det ble forskjellige jodomariner foreskrevet - det var ikke noe resultat.

Jeg har en diffus utvidelse av skjoldbruskkjertelen. Fokalopplæring i venstre skjoldbruskkjertel, totalt volum 34,37 cm3. Analysene er OK. Jeg var på kirurgens mottak, bare operasjonen ble sagt, slike tilfeller blir ikke behandlet. Jeg vil prøve Endonorm, (jeg bestemte meg for at jeg alltid ville ha tid til en kniv). Jeg leste vurderinger for det meste hormoner ute av pålegg. Ikke fortell meg, med mitt tilfelle, kan dette stoffet hjelpe noen?

Jeg hadde også skjoldbruskkjertel. Legemidlet hjalp meg ikke. Jeg måtte gjøre en operasjon. Selv om verdt et forsøk. De sier at det noen ganger hjelper.

Etter fødsel ble jeg diagnostisert med AIT, TSH var utenfor skalaen, om at alt håret falt ut og neglene mine var ødelagte, jeg er helt stille, generelt skjedde skjoldbruskkjertelen min for øynene. Legen ba meg drikke hormoner. Jeg bestemte meg for å prøve Endonorm. Etter tre måneder var resultatet som følger: TSH kom tilbake til normal og diagnosen var borte. Før du prøver tunge hormoner, må du vende deg til naturen. Og leger holder seg tydelig om at det å være forsøkt å bli behandlet med hormoner, blir det ingen vei tilbake. Og hver gang doseringen vil øke.

Jeg har samme diagnose som du gjør, jeg drikker tyrazole... tester er fortsatt dårlige mange antistoffer... fortell meg mer og mer hva og hvor du restaurerte sch.zele

Men hvordan kan du gå tidlig til sengs hvis søvnløshet plager fryktelig under tyrotaksis? fortell meg

Catherine, hva du skrev, er veldig interessant for meg, hvordan kan jeg snakke med deg? kanskje i et av de sosiale nettverkene? hvordan finner du deg

Roxi, du er veldig heldig. Tørk ekstrakt av røttene til Potentilla er egentlig ren albinin. Så vidt jeg forstod riktig, er dette en doseavhengig substans. dvs. når det er for lite eller når det er for mye - det virker ikke som det skal være - det vil heller ikke være noen effekt eller effekten vil være motsatt. Derfor misunner jeg deg selv. Jeg misunner det utrolige arbeidet i mage-tarmkanalen din at det suger i alt så bra og bidrar til å spare penger. Roxi, og du drikker fortsatt noe parallelt? Vel, der, for å forbedre fordøyelsen eller noe? Endonorm står virkelig som en støpejernsbro, så jeg tenker også på hvordan du reduserer doseringen uten å redusere effekten. Det virker som alt er bra, men jeg vil ha det billigere. Det var et alternativ å bytte til endokrinol, men det er gress i sammensetningen, så jeg begynte ikke engang å undersøke det videre.
Skriv vær så snill!

Leonid, og faktisk er legen riktig - noderne kan ikke løses, men det er mulig å stoppe veksten og redusere. Med hva Endonorm gjør bra. Det eneste er å være klar på en gang, noe som kanskje ikke hjelper, fordi det ikke finnes to identiske sår, men i det minste er det for tidlig å slå klokkene uten å ha fullført 1-2 kurs. Bare etter det kan du si noe. Og vær sikker på å bli observert hos endokrinologen, ta kontrolltester.

veldig godt løst noder. Jeg hadde 4 noder: 1 veldig stort, 3 mindre. De tilbød ikke - de måtte gjøre operasjonen, men jeg bestemte meg for å eksperimentere. Du kan ikke forestille deg hvordan legen skrek og hvordan hun ikke ringte meg, det mest ufarlige er obskurantisme. Og da jeg kom med en liten knute (sannsynligvis den største ikke hadde blitt løst), da - en strålende formulering! Dette er den siste gangen galt ultralyd gjort. Det var en liten knute der. Tro ikke på legen, eksperiment deg selv!

Hele året så endonorm. Testen ble verre. Hvem vil risikere helsen deres - et flagg i hendene og en tromme rundt halsen din!

Fra skjoldbruskkjertelen ble jeg ferdig med å drikke tre kurs, bare jeg fikk tester. Jeg har alt i grensene til NORM. Men doktoren sa om våren å ta tester for å se.

I 2013 satte de et skjoldbrusk adenom. observert hos legen siden 2011 DTZ. Men ikke seriøst behandlet behandlingen, men til slutt adenomen. Sendt til operasjon, men nektet. I onkologi sa legen at noen ganger endrer de ordningen og behandling kan lykkes. Jeg dro til en annen lege, hun skrev ned et regime for tyrosoladministrasjon, en obligatorisk kontroll av blod og hormontester hver måned. Jeg fant et phytopanacea nettsted på Internett, sendte resultatene av tester og analyser, og foreskrev også en lege for administrasjon av tyrosol, og legen skrev fra nettstedet at endonorm er et kosttilskudd, så ikke slutte å ta tyrosol narkotika. Jeg tok Endonorm med Tyrozol, strengt etter ordningen og samtidig. Det er veldig viktig å følge søvnmønstre, eliminere alkoholinntak, jeg anbefaler sterkt at du slutter å røyke, røykere. Tre måneder senere kom jeg til en avtale med professoren, tror jeg, vel, hvis adenomen er igjen, vil jeg gå for en operasjon. Jeg mottok en ultralyd og legen som jeg kom på jobbet, spurte hvorfor jeg kom til ham, ingen noder, normal blodstrøm, skjoldbruskkjertelen er normal.. testene: hormoner er normale, adenomen er forsvunnet, det er ingen noder, du burde ha sett øynene til legen min som sendte meg til en operasjon)) Hun var helt sikker på at adenomen selv ikke kunne passere. Men det er en undersøkelse, og alt er pent åpenbart. Som et resultat ble jeg fjernet fra registret etter 6 måneder, og jeg drikker endonorm profylaktisk 2 p per år. Det er veldig viktig å ta en ansvarlig tilnærming til behandling, du trenger streng disciplin i behandlingen, du må ta medisiner samtidig, bli kvitt dårlige vaner (de reduserer all behandling til null), og selvfølgelig en optimistisk holdning. Helse til deg og lykke til i behandlingen.

Endonorm

Beskrivelse fra og med 10/17/2016

  • Latinsk navn: Endonorm
  • Aktiv ingrediens: Potentilla alba ekstrakt
  • Produsent: Phytopanacea OJSC, Russland

struktur

Sammensetningen av legemidlet inneholder hovedkomponenten: ekstrakt av hvit rovchatka rot.

Også dens komponenter er: ekstrakter av lakrisrotter, gress i en trefolds serie, og pulver fra thallus av sukkerholdig laminaria.

Utgivelsesskjema

Endonorm er produsert i form av kapsler pakket i 60 og 90 stykker i hetteglass.

Farmakologisk virkning

Legemidlet har skjoldbruskkjertel og gonadotrope effekter.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Som en del av dette kosttilskuddet inneholder en blanding av planteekstrakter. Grunnlaget for det er silverweed hvitt. Endonorm inkluderer også i sammensetningen slike grønnsakskomponenter som en tredobbelt sekvens, lakris og sukkerholdig kelp i pulverform.

Det skal bemerkes at den hvite potensillotroten i Endonorm forårsaker dens terapeutiske effekt, mens de gjenværende substansene gir en forsterkende effekt.

Behandling av skjoldbruskkjertelen med Endonorm med roten av hvit styrke bidrar til å gjenopprette sin aktivitet og morfologiske struktur. Samtidig har stoffet en gunstig effekt i behandlingen av hyperplastiske sykdommer som er karakteristisk for kvinners reproduktive system.

Det er etablert at fenolforbindelser som er en del av hovedstoffet for syntesen av skjoldbruskstimulerende hormon i hypofysenes fremre del. Behandling av skjoldbruskkjertelen med Endonorm fremmer derfor skjoldbruskkjertelenes retur til sin eutheroid tilstand og normaliserer strukturen av skjoldbruskvæv.

Gunstige handlinger har andre komponenter i stoffet. For eksempel inneholder lakris glykyrrhizinsyrer, som kan normalisere aktiviteten til binyrene, det seksuelle og immunsystemet, og også gjenopprette kroppens hormonbalanse.

Tredelings-sekvensen er mettet med polyfenoliske forbindelser som utviser immunmodulerende aktivitet, noe som bidrar til å oppnå en terapeutisk effekt i behandlingen av autoimmun tyroiditt og diffus giftig goiter.

Laminaria sukkerholdig inneholder mange makro- og mikronæringsstoffer. Derfor øker bruk av Endonorm med den hvite potetillotroten i skjoldbruskkjertelen tilstanden til vevet og normaliserer de biokjemiske prosessene som er forbundet med denne kjertelen.

Indikasjoner for bruk

Bruk av Endonorm med hvit Potentilla rot anbefales som et tilsetningsstoff med mangel på tanniner, glykyrrhizinsyre og jod. Spesielt akutt behov for dette legemidlet oppstår ved behandling av forskjellige sykdommer i skjoldbruskkjertelen, for eksempel:

Kontra

Det anbefales ikke å ta denne løsningen for:

Bivirkninger

Når du tok dette kosttilskuddet, var det ingen tilfeller av bivirkninger. Det bør imidlertid ikke utelukkes manifestasjoner av allergiske reaksjoner.

Endonorm, bruksanvisning (metode og dosering)

Som angitt i instruksjonene for bruk Endonorm, tas kapsler oralt, klemmet vann. Gjør det bedre før du spiser mat, om 10 minutter. Den vanlige daglige dosen er en kapsel til 3 enkeltdose.

Varigheten av terapeutisk kurs varierer innen 2-6 måneder.

Om hvordan du tar Endonorm med en bestemt sykdom, forklarer i detalj den behandlende legen. Dette er vanligvis gjennomsnittsdosen, siden stoffet er en del av en omfattende behandling. Om nødvendig, og råd fra lege kan øke dosen til 6 kapsler. Hvis pasienten ikke forstår nøyaktig eller tvil om hvordan du tar Endonorm riktig, må du finne ut alt med legen din eller kontakte en annen, mer kompetent spesialist.

Behandling av skjoldbruskkjertelen Endonorm

De vanligste lidelsene i skjoldbruskkjertelen er autoimmune sykdommer. Effekten av antithyroid antistoffer fører gradvis til ødeleggelse av kjertelceller, som da ikke klarer å utføre sine funksjoner fullt ut. Ofte føler folk ikke disse prosessene i lang tid. Årsaken til utviklingen av patologi er både miljøfaktorer og genetisk predisposisjon, samt tidligere smittsomme sykdommer og stress.

Når autoimmun tyroiditt diagnostiseres, er behandling med Endonorm og andre legemidler rettet mot å opprettholde normale hormonnivåer i skjoldbruskkjertelen. Spesielt viktig er rettidig aktivering av metabolisme og andre utvinningsprosesser som dette stoffet kan gjøre.

overdose

Ingen tilfeller av overdose er identifisert.

interaksjon

Den kombinerte bruk av dette legemidlet med hormonelle midler og thyreostatika er kun mulig under medisinsk tilsyn, da uønskede reaksjoner ikke er utelukket.

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

For lagring av kapsler egnet tørr, mørk og kjølig plass, beskyttet mot barn.

Holdbarhet

analoger

Hovedanalogene er følgende preparater: Skjoldbrusk Kompositt, Jod-Aktiv, Mercazolin, Endokrinol, Eutirox.

Endonorm Anmeldelser

Ulike typer sykdommer forbundet med hormonforstyrrelser forstyrrer mange mennesker. Derfor diskuteres behandling av skjoldbruskkjertelen av Endonorm og populære metoder spesielt ofte, da de betraktes som trygge og ganske effektive.

Legemidlet Endonorm, pasientomtaler som er mer positive, er vanligvis foreskrevet som en del av kompleks terapi. Ofte sier brukerne at det å ta dette stoffet hjelper dem med å opprettholde en god tilstand av helse, noe som øker livskvaliteten betydelig.

Når hypothyroidisme blir behandlet av Endonorm, så er det selvsagt ingen øyeblikkelig effekt. Det tar imidlertid litt tid, og pasientene begynner å føle seg mye bedre, uønskede symptomer forsvinner. Forbedring er bekreftet av laboratorieverdier. Selv om behandling av hypothyroidism Endonorm tilbringer lenge, men den terapeutiske effekten varer lenge.

Behandlingen av hypertyreose Endonorm er omtrent like effektiv, men for å vise resultatet, er det også nødvendig med riktig valg av terapeutisk regime og langt terapeutisk kurs. Noen pasienter rapporterer imidlertid at den terapeutiske effekten er kortvarig og nesten umiddelbart etter å ha stoppet det, kommer uønskede symptomer tilbake. Mens andre sier at behandling av hypertyreose med Endonorm har gitt dem betydelig lindring i lang tid.

I tillegg til fora er det mange sammenligninger av narkotika med lignende tiltak. Blant dem finnes det oftest Endonorm, vurderinger av leger om hvilke noe annerledes. Noen eksperter bekrefter også effektiviteten av dette verktøyet, mens andre ikke bruker det i sin praksis, men de tror at "det vil ikke være verre enn han", men de har ikke tillit til et gunstig utfall.

Behandling av tyrotoksikose ved Endonorm som en del av komplekse terapi er ikke mindre aktivt diskutert. Når du velger stoffer, lunger spesialister seg ofte mot denne løsningen, fordi det inneholder ekstra komponenter - laminaria, en serie og lakridsrot, noe som øker effekten. I alle tilfeller krever behandling av tyrotoksikose hos Endonorm valg av passende diett og dosering for hver pasient og tillater ikke bruk uten lege resept.

Pris Endonorm, hvor du kan kjøpe

Du kan kjøpe Endonorm i Moskva til en pris på 2100 rubler på nesten alle apotek.

Prisen på stoffet i Ukraina er ca 189 UAH. Samtidig er det ganske vanskelig å kjøpe Endonorm med den hvite potetrototen på apoteket, men du kan bestille den på nettet.

Hva kan hjelpe skjoldbruskkjertelen?

Finner du ikke det du lette etter? Se andre diskusjoner:

Skjoldbruskkjertel eller løs nerver?

7ya.ru - Informasjonsprosjekt om familieproblemer: Graviditet og fødsel, foreldre, utdanning og karriere, hjem økonomi, rekreasjon, skjønnhet og helse, familieforhold. Nettstedet har tema konferanser, blogger, rangeringer av barnehager og skoler opprettholdes, artikler publiseres daglig og konkurranser holdes.

7ya.ru - Informasjonsprosjekt om familieproblemer: Graviditet og fødsel, foreldre, utdanning og karriere, hjem økonomi, rekreasjon, skjønnhet og helse, familieforhold. Nettstedet har tema konferanser, blogger, rangeringer av barnehager og skoler opprettholdes, artikler publiseres daglig og konkurranser holdes.

Hvis du finner feil, feil, unøyaktigheter på siden, vennligst gi oss beskjed. Takk!

Endonorm

Endonorm: instruksjoner for bruk og omtaler

Latinsk navn: Endonorm

Aktiv ingrediens: Potentilla hvitt ekstrakt (potentilla alba)

Produsent: MiraxBioFarma ZAO (Russland)

Aktualisering av beskrivelse og foto: 07/11/2018

Priser på apotek: fra 1682 rubler.

Endonorm er et biologisk aktivt additiv (BAA), gonadotropisk og skjoldbruskstimulerende middel av planteopprinnelse.

Frigiv form og sammensetning

Doseringsform - 400 mg kapsler: hard gelatin (60 og 90 stk. I polymerbokser, i en papppakke med 1 boks).

Aktive ingredienser i en kapsel:

  • tørt ekstrakt av lakris rotnakt - 50 mg;
  • pulver av thallus sukkerholdig sukkerholdig - 70 mg;
  • tørt ekstrakt av urt av den tredelte sekvensen - 80 mg;
  • tørt ekstrakt av røttene og rhizomes av Potentilla white - 200 mg.

Farmakologiske egenskaper

Endonorm har et bredt spekter av farmakologiske effekter på grunn av den kombinerte effekten av følgende biologisk aktive stoffer: glykyrrhizinsyrer av lakris, albinin, fenylpropanoider og iridoider av tripartitt-sekvensen, mengden fenolforbindelser og triterpen-glykolider av hvit hanske.

Når forebygging av skjoldbruskkjertelsykdommer og behandling av metabolsk syndrom gjenoppretter Endonorm funksjonen av skjoldbruskkjertelen, øker intensiteten av metabolske prosesser i kroppens vev.

Den terapeutiske effekten i autoimmun tyroiditt, euthyroid (diffus, nodulær, multinodulær) og endemisk goiter skyldes den medierte effekten av legemidlet, oppnådd ved å redusere funksjonell overbelastning av skjoldbruskkjertelen og endre reaktiviteten av sin humorale regulering.

Ved hypothyroidisme øker stoffet den funksjonelle aktiviteten til skjoldbruskkjertelen, som bestemmes av dens evne til å aktivere proliferative prosesser i de interfollikulære øyene og øke hastigheten på syntetiske prosesser.

Ved hypertyreoidisme og tyrotoksikose hemmer Endonorm utskillelsen av skjoldbruskkjertelhormoner av tyrocytter og undertrykker den perifere omdannelse av T4 / T3, og reduserer dermed funksjonell aktivitet av skjoldbruskkjertelen.

I tilfeller av hyperplastiske sykdommer i det kvinnelige reproduktive systemet har Endonorm en utprøvd antiinflammatorisk og gonadotropisk effekt.

I overgangsalderen normaliserer stoffet nivået av gonadotrope hormoner (på grunn av den indirekte effekten på det hypotalamiske hypofysesystemet) og øker den binære barkens funksjonelle aktivitet.

Indikasjoner for bruk

  • metabolsk syndrom (kompleks behandling);
  • hypotyreose;
  • hypertyreose;
  • hypertyreose;
  • autoimmun tyreoiditt;
  • endemisk, euthyroid (diffus, nodulær, multinodulær) goiter;
  • hyperplastiske sykdommer i det kvinnelige reproduktive systemet, som mastopati, endometriose og endometrial hyperplasi (kompleks behandling);
  • menopausal syndrom.

Kontra

Ifølge instruksjonene er Endonorm kontraindisert i akutte inflammatoriske sykdommer i fordøyelsessystemet og individuell intoleranse overfor stoffene i legemidlet.

På grunn av mangel på kliniske data, anbefales det ikke å foreskrive et middel for barn under 12 år, gravide og ammende kvinner.

Instruksjoner for bruk Endonorm: metode og dosering

Endonorm bør tas oralt 10 minutter før måltider.

  • hypothyroidisme, autoimmun tyreoiditt, nodulære former for goiter: voksne - 1 kapsel 3 ganger daglig, barn fra 12 år - 1 kapsel 2 ganger daglig. Varigheten av behandlingen er minst 2 måneder. Om nødvendig bør repetisjoner observeres intervaller mellom dem på 7 dager;
  • forebygging av skjoldbrusk sykdommer: voksne - 1 kapsel 2 ganger daglig, barn fra 12 år - 1 kapsel per dag. Varigheten av behandlingen er 1 måned. Intervall mellom kurs - 6 måneder;
  • kompleks behandling av hyperplastiske sykdommer i det kvinnelige reproduktive systemet, menopausal syndrom, kompleks behandling av metabolsk syndrom: voksne - 1 kapsel 3 ganger daglig, barn fra 12 år - 1 kapsel 2 ganger daglig. Varigheten av behandlingen er 3 måneder. Intervall mellom kurs - 7 dager;
  • hypertyreose (hyperfunksjon, gravesykdom, tyrotoksikose, diffus giftig goiter): voksne fra 1. til 20. dag foreskrives 2 kapsler 3 ganger daglig, deretter - 1 kapsel 3 ganger daglig, barn fra 1 til 20 dag 2 betegne 2 kapsler 2 ganger daglig, deretter - 1 kapsel 2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er 3 måneder. Intervallet mellom kurs er 5 dager.

Bivirkninger

Endonorm kan forårsake dyspeptiske reaksjoner (fordøyelsessykdommer).

overdose

Overdose tilfeller har ikke blitt rapportert til dags dato.

Spesielle instruksjoner

For å oppnå maksimal terapeutisk effekt anbefales det å ta Endonorm sammen med et spesielt diett.

Det er nødvendig å eliminere eller i det minste begrense bruken av produkter som inneholder strumogene (goitogene) stoffer, siden de forstyrrer funksjonen av skjoldbruskkjertelen. Ikke bare matvarer, men også kjemiske og narkotikaprodukter inkluderer

  • matvarer rik på thiocyanater: soyabønne, rope, rapsfrø, rogn, hirse, brokkoli, blomkål, brusselspirer og hvitkål;
  • medisiner: parathyroidhormon, insulin, karbamazepin, fenobarbital, fluoksetin, fenytoin, østrogene prevensjonsmidler, etc.;
  • tungmetaller (stråling) og halogener: brom, klor, fluor, etc.;
  • herbicider og plantevernmidler.

Langvarig bruk av disse produktene i store mengder og langvarig bruk av passende legemidler kan forårsake forstyrrelse av skjoldbruskkjertelen og dannelsen av goiter.

Det anbefales å inkludere matvarer som er rike på vitamin C, sink og selen i kostholdet:

  • mat rik på vitamin C: søt rød pepper (bulgarsk), solbær, rose hofter, havtorn, fersk juice;
  • matvarer rik på sink: kyllingegg, belgfrukter (peanøtter, erter, bønner, linser, etc.), havremel, gresskarfrø, lever, hjerte, rødt kjøtt;
  • mat rik på selen: hvitløk, brygger gjær, pistasjenøtter, kokosnøtt, reker, sjøfisk (sild, torsk, kjepp, etc.), krabber.

Mottak av ferdige vitamin-mineral komplekser er også mulig.

Bruk under graviditet og amming

Under amming og under amming, er Endonorm ikke foreskrevet på grunn av mangel på tilstrekkelige kliniske data om sikkerheten ved bruk.

Bruk i barndommen

Legemidlet er kontraindisert for bruk hos pasienter under 12 år.

Drug interaksjon

På grunn av en mulig endring i den farmakologiske effekten, kan Endonorm brukes samtidig med thyreostatika og skjoldbruskkjertelen bare som foreskrevet av behandlende lege og under hans kontroll.

Kun den behandlende legen kan avbryte den foreskrevne behandlingen.

analoger

Analoger av Endonorm er jod-aktiv, skjoldbrusk kompositt, endokrinol, mercazolin, eutirox.

Vilkår for lagring

Oppbevares i tett lukket originalemballasje på et tørt sted, beskyttet mot lys og utilgjengelig for barn, ved en temperatur opptil 25 ° C.

Holdbarhet - 2 år.

Salgsbetingelser for apotek

Det er gitt ut uten resept.

Endonorm Anmeldelser

Endonorm-vurderinger er for det meste positive. Pasienter bekrefter effektiviteten, merker fraværet av bivirkninger, legger vekt på stoffets naturlige urtepreparat.

Prisen på Endonorm på apotek

Omtrentlige priser for Endonorm: 1485-2350 r. per pakke med 60 kapsler, 1940-2960 s. per pakke med 90 kapsler.

Bruk av Endonorm-supplementet i behandling av hypertyreose

Hypertyreoidisme er en patologi av det endokrine systemet der skjoldbruskkjertelen øker sin aktivitet og produserer flere hormoner enn vanlig. Ofte, før legen bestemmer tilstedeværelsen av denne sykdommen, har det allerede oppstått en svikt i hormonell bakgrunn. Dette antyder at sykdommens fremgang skjer ubemerket, og det kan ikke påvises før aktiviteten til hele endokrine systemet endres.

Denne sykdommen er som regel løst i den kvinnelige halvdelen av befolkningen enn hos hannen. Menn lider også av hormonelle sykdommer mye sjeldnere. Avhengig av hvordan sykdommen utvikler seg, kan den være primær eller sekundær. Sykdommen av den primære typen skyldes det faktum at bruddene relaterer seg spesifikt til kjertelen selv, og den sekundære typen hypertyreose forekommer på grunn av lesjoner i hypofysen. Årsaken til dette kan være traumer, svulster og til og med effektene av infeksjoner.

Hypertyreose har en tendens til å akselerere metabolske prosesser i kroppen og øke aktiviteten. Dette skyldes at hormon nivåene stiger. Samtidig krever kroppens vev mer oksygen, kalsium, nitrogen, magnesium og fosfor blir mer aktivt frigjort. Og nivået av glukose i blodet vokser. Sykdommen provoserer brudd på funksjonene til andre organer. Binyrekjertlene, bukspyttkjertelen og reproduksjonssystemet er mer vanlig påvirket.

Faktorer og tegn på utvikling av sykdommen

Hovedårsakene til å provosere utviklingen av sykdommen er:

  • Tilstedeværelsen av skjoldbrusk abnormaliteter;
  • hormonell svikt;
  • forurenset miljø
  • autoimmune sykdommer;
  • arvelig faktor;
  • erfaringer og sterk stress.

Patologi har følgende funksjoner:

  • nervøsitet;
  • irritabilitet;
  • tremor;
  • økt appetitt
  • vektreduksjon;
  • muskel svakhet;
  • brudd på hjertet;
  • overgrowth av skjoldbruskkjertelen;
  • intens svette;
  • dysfunksjon av reproduktive systemet;
  • brudd på menstruasjonssyklusen.

Hos kvinner som står overfor dette problemet, blir reproduksjonssystemets funksjoner brutt. Deres menstruasjoner blir smertefulle og uregelmessige, og deres utslipp reduseres. Å gjøre en slik diagnose påvirker oppfattelsesprosessen. Hvis en mann er syk, fører sykdommen til en reduksjon i hans libido, og gynekomasti forekommer ofte. Hvis sykdommen er til stede i lang tid, kan den utløse utviklingen av osteoporose.

diagnostikk

For å gjøre en nøyaktig diagnose utfører leger en analyse av skjoldbruskstimulerende hormonnivåer. For dette må du bestå en blodprøve. Hvis hypertyreose oppstår, reduseres nivået av dette hormonet. I tillegg kan legen foreskrive en test for antistoffer som kan skade skjoldbruskvæv.

Slike studier som en ultralyd er nødvendig når skjoldbruskkjertelen er økt. Hvis det oppdages en svulst under en ekstern undersøkelse av skjoldbruskkjertelen ved bruk av palpasjon, kan legen bestille en radionuklidstudie. Ved å bruke denne prosedyren er det mulig å oppdage nærvær eller fravær av knuter.

Hvis knutepunktene i skjoldbruskkjertelen fortsatt er funnet, reiser legen spørsmålet om operasjonen. Men kirurgi er bare mulig når hormonnivåene går tilbake til det normale.

behandling

Behandling av sykdommen er nødvendig. Det må utføres umiddelbart etter diagnose, ellers i menneskekroppen er det mulig å reversere endringer. Slike endringer kan påvirke både barn og voksne.

Ofte for terapeutiske formål, bruk additivet "Endonorm". Det undertrykker funksjonen av skjoldbruskkjertelen, og normaliserer sin aktivitet. Radioaktivt jod for behandling brukes også, og kirurgiske prosedyrer brukes kun i de mest ekstreme tilfeller.

Endonorm er et plantebasert supplement, det er ikke et hormonelt middel. Endonorm ble utviklet av det russiske selskapet Phytopanacea. I 2005, da de undersøkte roten og rhizomet av den hvite cinquefoil, identifiserte de en ny forbindelse, dette er albinin.

Ved opprettelsen av kosttilskudd Endonorm var den viktigste aktive ingrediens ekstraktet av hvite rovchatka-røtter. Når det tas inn, reagerer det på produksjon av skjoldbruskstimulerende hormon, normaliserer mengden. Også stoffet er i stand til å normalisere strukturen av skjoldbruskkjertelvev og normalisere arbeidet i skjoldbruskkjertelen.

Men det aktive stoffet betyr "Endonorm" - dette er ikke den eneste komponenten, det suppleres av følgende komponenter:

  • Naken lakris, som normaliserer binyrene, immunforsvaret og det reproduktive systemet. Denne komponenten bidrar også til å gjenopprette balansen mellom hormoner.
  • Fenylpropanoider og iridioider som bidrar til å gjenopprette immunforsvarets aktivitet.
  • Sugar kelp, som bidrar til å stabilisere skjoldbrusk prosesser, og kompenserer også for mangel på makronæringsstoffer og mikroelementer i kroppen.

Mattilsetningen "Endonorm" har følgende egenskaper:

  • Effektiv i behandlingen av sykdommer som tidligere ikke førte til konservativ behandling;
  • gjør tyrotrop og gonadotrop aktivitet på organismen;
  • forbedringer observeres etter å ha tatt det første kurset av stoffet;
  • bidrar til å korrigere hyperfunksjonen av skjoldbrusk og dens hypofunksjon;
  • bidrar til å fjerne den inflammatoriske prosessen hos de kvinnelige kjønnsorganene;
  • normaliserer nivået av skjoldbruskhormoner;
  • bidrar til at nodulene forsvinner.

Dette tillegget brukes i kurs, det er ikke foreskrevet for pasienter for livet, og dette er hovedforskjellen fra hormonelle stoffer. Midler har form av kapsler av turkis-hvit farge. Inne i kapselen inneholder et stoff som ligner et pulver. Kapsler blir solgt i plastflasker, 60 eller 90 stykker i hver flaske.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk av tilsetningsstoffet "Endonorm"

Indikasjoner for bruk av dette verktøyet er slike sykdommer og lidelser:

  • hypertyreose - et overskudd av hormoner produsert av skjoldbruskkjertelen;
  • hypothyroidism - utilstrekkelig produksjon av skjoldbruskhormoner;
  • autoimmun skjoldbruskkjertel eller goiter, preget av betennelse i skjoldbruskkjertelen;
  • nodular goiter;
  • skjoldbrusk sykdom forebygging;
  • klimasyndrom;
  • endometriose;
  • bryst;
  • metabolsk syndrom.

Det er tilfeller der behandling med Endonorm er kontraindisert hos pasienter. Dette skyldes noen funksjoner i kroppen. Blant kontraindikasjonene er følgende forhold:

  • pasientalder opp til 12 år;
  • overfølsomhet overfor stoffet eller dets bestanddeler;
  • amming;
  • periode med å bære et barn.

Bivirkninger av Endonorm, kompatibilitet med andre midler

Blant bivirkningene av kosttilskudd gir avbrudd i fordøyelsessystemet.

En uønsket farmakologisk effekt kan observeres hvis du kombinerer bruk av Endonorm med thyreostatika eller med skjoldbruskhormoner. Kun den behandlende legen kan bestemme om disse stoffene er kompatible, eller foreskrive et kosttilskudd med medisiner.

Hvis samtidig foreskrevet strumogene stoffer med kosttilskudd, svekkes effekten av den første. Hvis du tar medisiner med strumogennym-virkning, så produksjon og dannelse av skjoldbruskhormoner. Disse stoffene er:

  • "Fenytoin";
  • "Insulin";
  • "Fluoxetin";
  • "Karbamazepin";
  • "Phenobarbital";
  • paratyreoideahormon;
  • prevensjonsmidler som inneholder hormonet østrogen.

Bruk av

For behandlingens formål i terapien kan Endonorm-tillegget administreres en kapsel ti minutter før et måltid. Et slikt regime av kapsler antar følgende dosering:

  • voksne rådes til å ta tre tabletter per dag;
  • Barn er foreskrevet kapsler to ganger om dagen.

De første 20 dagene av behandlingsforløpet med kosttilskudd tar pasienter to kapsler av legemidlet per dag. Men behandlingsforløpet kan vare fra to til tre måneder. Mellom behandlingskursene kan du ta en pause fra fem dager til en uke.

Endonorm kan anbefales til pasienter for profylakse. Til dette formål tas det i en kapsel to ganger om dagen, dette er doseringen for voksne. Barn er foreskrevet en kapsel per dag. Profylaktisk tilskudd varer omtrent en måned. Hvis behovet for behandling oppstår igjen, blir han gitt kurs seks måneder senere.

Kosthold og anbefalinger

Når du tar Endonorm-produktet, kan du få en god effekt hvis du følger noen av reglene i kosten og noen spesielle instruksjoner. Så, pasienter anbefales ikke å bruke produkter som har en strumogen effekt, de inneholder thiocyanaty. Dette er matvarer som kål, soyabønner, rogn, rogn, brokkoli og canola. Du kan ikke bruke den hvite kål og farge Brysselkål. Hvis du virkelig vil spise slike matvarer, må deres meny være så liten som mulig.

Pasientkontakt med tungmetaller bør begrenses til maksimum. Tungmetaller er fluor, brom, krom og andre halogener. Det er også umulig å kontakte garbitsida og plantevernmidler.

Du bør spise flere matvarer som inneholder sink, selen og vitamin C. Dette er fisk og sjømat, hvitløk, pistasjenøtter, rødt kjøtt, lever, egg, kokosnøtt, havregryn, bryggergær. Du kan tegne på mangel på sporstoffer med belgfrukter, te fra hofter, solbær, havtorn og røde pepper sorte varianter.

Kostholdet for hypertyreoidisme er svært viktig, da det bidrar til å støtte funksjonen av skjoldbruskkjertelen og hele organismen. Fra kostholdet bør utelukkes den maten som er vanskelig å fordøye av kroppen, eller som inneholder mye kolesterol. De resterende produktene er også valgt i henhold til følgende regler:

  • mengden søtsaker spist er redusert;
  • mange rå grønnsaker, urter, bær og frukt blir introdusert i kostholdet;
  • kjøtt er erstattet med sjømat;
  • faste dager bør ordnes regelmessig.

Kosthold for en sykdom som hypertyreose, har karakter av en hjelpemetode, og det kan ikke være den viktigste behandlingen. Men overholdelse er fortsatt nødvendig for å fremskynde helbredelsesprosessen. Listen over produkter som kan konsumeres under behandlingen inkluderer:

  • tørket frukt;
  • grønnsaker og frukt i deres rå form;
  • fettfattige meieriprodukter;
  • hirsegryn;
  • bokhvete;
  • produkter som inneholder animalsk protein;
  • torskelever
  • sjøkale;
  • sjømat;
  • proteiner.

Innholdet av karbohydrater og fett i dietten bør reduseres. Ved behandling av hypertyreoidisme fjernes følgende produkter fra dagmenyen:

  • hvetemel;
  • hermetikk;
  • sauser og pickles;
  • krydder;
  • røkt kjøtt;
  • pølser;
  • margarin, fordi den inneholder flerumettede fett, provoserer økt produksjon av hormoner;
  • karbohydrater rask assimilering, det er sukker og søt deig;
  • sterk te;
  • alkohol;
  • kaffe;
  • salt er ikke utelatt fra dietten, men mengden er begrenset til mat;
  • soya i produkter i noen form;
  • ris, raffinert sukker og andre raffinerte produkter;
  • retter er høyt i fett.

Et slikt kosttilskudd som "Endonorm" kan bare brukes etter å ha konsultert en lege. Hvis legen godkjenner bruken av et slikt middel ved behandling av sykdommer i det endokrine systemet, kan behandlingen påbegynnes. Hvis du tar tilskudd ukontrollert uten å konsultere legen din, kan dette ikke bare gi et positivt resultat, men også skade pasientens helse.

Slike midler som Endonorm fungerer som hjelpestoffer og kan ikke gi positive effekter ved alvorlige sykdommer. De er mer egnet for å forebygge dem. Dette er en god hjelp i behandlingen av hypertyreoidisme, men sammen med det kan vi ikke utelukke medisinering fra skjoldbruskkjertelen. Men dette stoffet alene kan ikke takle sykdommen, det er ikke verdt å klemme våre håp på.

Dermed er stoffet "Endonorm" et matadditiv som brukes til behandling av slike sykdommer i skjoldbruskkjertelen som hypertyreose. Sammen med dette foreskrive et verktøy og om det finnes andre patologier. Dette verktøyet er foreskrevet av lege etter undersøkelse og diagnose. Selvmedisinering er ikke hensiktsmessig her, det kan ikke bare mislykkes i å produsere resultater, men forverrer også tilstanden.

anmeldelser

Svetlana Zadorozhnaya, 32, Aznakaevo.

Min mann tok Endonorm supplementet. Jeg vet ikke hvordan, men hun hjalp oss. Hans puls forbedret og han var generelt bedre etter dette middelet. Min mann hadde et brudd i det endokrine systemet, og han tok først tyrosol, men symptomene i form av høyt blodtrykk, rask puls og arytmi fortsatte. "Endonorm" vi begynte å ta oss selv, resultatene er åpenbare, etter å ha bestått test for hormonell sammensetning ble det tydelig at dette verktøyet virker.

Yegor Stavitsky, 45 år gammel, Kopeisk.

På en gang var jeg syk nodular goiter av skjoldbruskkjertelen. Og for å gjenopprette tok han stoffet Endonorm. Tilstanden bedret seg om seks måneder. Legen foreskrev ikke dette legemidlet for meg, hennes venn rådde ham til min kone og begynte å ta den. Verktøyet fungerer, og det hjalp meg, jeg forstår ikke hvorfor legene ikke gir det til sine pasienter.

Natalia Bykova, 29 år gammel, Tomari.

Autoimmun skjoldbrusk - Jeg ble diagnostisert for fire år siden. Først ble jeg bare observert av en endokrinolog og tok ingen spesifikk behandling. Men da funksjonen av skjoldbruskkjertelen begynte å svekke, ble jeg foreskrevet tyroksin. Selvfølgelig ville jeg ikke sette meg på hormoner for livet, og derfor begynte jeg å lete etter et alternativ til slik behandling. Jeg valgte Endonorm kosttilskudd, fant gode vurderinger om det, og begynte å ta det. Etter behandling, forbedret tilstanden min, og hormoner returnerte til normal.

Nikolay Bagulin, 30 år gammel, Krasnoznamensk.

Jeg er en endokrinolog, jeg jobber i en byklinikk. Jeg anbefaler svom-pasienter et slikt verktøy som Endonorm. Det kan ikke tas med hormoner og antithyroidmidler. Etter dette vil effekten bli pervertert. Dette skyldes de ulike virkemidlene av disse stoffene. Det er bedre å ta et supplement fra urte ingredienser, snarere enn hormonelle midler. Hormoner er kjent for å være foreskrevet i lang tid, og etter 2 års behandling, er skjoldbruskkjertelen gjenoppbygget. Kroppen kan ikke lenger utføre sine funksjoner. Alt dette fører til det faktum at selv gjennomføring av behandling med hormoner er umulig uten observasjon av legen med tanke på alle mulige konsekvenser.

Andre Artikler Om Skjoldbruskkjertelen

Noen ganger begynner menneskekroppen å produsere hormoner som hemmer funksjonen til de viktige indre kjertlene. I dette tilfellet gir endokrinologen pasienten en henvisning til tester.

Moderne medisin står ikke stille, men sykdommer som utvikler seg og går inn i folks liv står ikke stille.I dag, en av de vanligste, er problemer med skjoldbruskkjertelen.

Mange mennesker står overfor et så ubehagelig fenomen som ubehag i halsen. Det er ledsaget av en følelse av innsnevring, klumper, kittende, som om det er et fremmedlegeme inne i strupehodet - noen ganger gjør denne følelsen det vanskelig å fullt ut arbeide, spise og sove, og noen ganger oppstår bare på en bestemt tid på dagen og gir ikke mye ulempe